Skönt regionbesked

on

Norrbotten kommer att få leva vidare som självständigt län i alla fall fram till 2015. På annat sätt kan man inte tolka kammarkollegiets besked igår. Härligt för oss som tror på länet och på ett fördjupat sammarbete inom sjukvården inom vårt befintliga fyralänssammarbete i Norrlandstingens regionförbund. Nu blir regionfrågan en valfråga. Kent Ögren har redan laddat om mot valet 2015. Hur hans storregion ska se ut vet han nog inte själv men storregion ska det vara bara något fördröjd enligt hans sätt att se det. Kolla noga vilka landstingspolitiker ni väljer in i landstingsfullmäktige i nästa val. Fp har inte stått bakom den nuvarande storregionansökningen och kommer inte bidra till någon ny. Vi arbetar vidare mot vårt långsiktiga mål med en region Norrbotten och en sjukhusvård med statlig finansiering som garant för en likvärdig vård i hela landet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s