Dialog

Hej du som läser detta!

Jag vill att du ska veta att jag tillhör de politiker som svarar på de frågor jag får. Var inte rädd att ställa dina frågor här så ska jag svara efter bästa förmåga. Om det är så att jag inte kan svara direkt, så ska jag ta reda på hur det ligger till, och i sista hand hitta någon som kan svara i mitt ställe.

Jag anser att bloggen i första hand är ett dialogverktyg och ett sätt för mig att nå ut med vad som ligger mig närmast i tankarna just nu. Jag vill trots detta ändå undvika att det blir någon form av ”Maktmegafon”. Det är meningen att DU ska vilja komma med dina invändningar, medhåll och frågor till mig.

Jag tror också att de andra riksdagskandidaterna här på fpnorrbottenbloggen utan tvekan håller med mig.

Så… Varsågod! Kommentarsfältet här nedan är till för dig!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s