Droppen urholkar stenen

on

Kanske, kanske har vi nu börjat se slutet på OBS plats frågan i Haparanda. Efter sju sorger och ännu fler bedrövelser upplever Haparanda stad att det finns en vilja från landstingets sida att förhandla fram en samverkanslösning som ger möjlighet till att behålla ett antal vårdplatser även i Haparanda. Då får vi ännu ett bevis på att politiken faktiskt fungerar och att droppen (oppositionen) kan urholka den hårdaste sten. Men vi får inte släppa taget ännu! Först och främst finns inget beslutat och sedan står Älvsbyn på tur som Norrbottens sista kommun utan vårdplatser. Det ska vi också se till att ändra på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s