BA

Boden har fått ett nytt parti! Bodenalternativet heter det! Tydligen beror det – om man läser mellan raderna – på interna motsättningar inom vänsterpartiet. Tre ”Bossar” verkar vara en del av orsaken till detta. Som man brukar säga – ju fler kockar… Bossarna i detta fall verkar vara Strömbäck (Gruppledare), Englund (Ordförande) och Westin (Oberoende).

Jag önskar BA och Bosse Westin lycka till och jag hoppas att han (de) får tillräckligt mycket röster i valet för att kunna delta i partipolitiken på vanligt sätt. -Även om Bosse W och jag inte alltid är helt överens, så är vi det faktiskt förvånansvärt ofta! Han och BA behövs!

Samtidigt så vill jag också önska Vänsterpartiet i Boden lycka till. Det är var tråkigt att det inte gick att hålla ihop partiet som förut. Men nu kanske det blir lite lättare att följa de ideologiska rågångarna i framtiden!

Till er, från mig, alltså: Lycka till i valet 2010!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s