Ge oss ditt bästa PR tips!

Ja – hur ska jag, Hendrik Andersson och Folkpartiet liberalerna göra för att det ska gå bra i valet 2010?

Finns det någon där ute som kanske sitter på en fantastisk idé, PR mässigt eller hur man ska nå ut med FP´s budskap, som man nog kan kalla ”extrem mittenpolitik”? Finns det politik som vi missat att lyfta? Jag tror att det faktum att vi inte är inte så kontroversiella och att de flesta håller med oss är anledningen till att vi inte alltid står ut i mängden av partier. Har Francis Fukuyama rätt? Samuel P. Huntington verkar inte heller ha någon munter framtidsvision.

Det är många som anser att vara ute på gator och torg ger bäst resultat. Men hur ska man engagera människor och få till stånd en dialog? Jag tror att sociala medier och bloggar också är ett sätt, som kompletterar snarare än ersätter. Det är därför jag nu lägger ut frågan, så att alla som vill, gärna, gärna och hemskt gärna, får skriva kommentarer här på hur vi i FP bör göra inför valet.

För att kommentera ett blogginlägg så klickar du på kommentera, eller på röda rubriken här uppe först. Jag väntar med spänning! -Det går även bra att maila mig direkt på ha|at|comisi.it

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s