Landsting på kommun

on

Idag sammanträder landstingsfullmäktige i sessionssalen på Luleå stadshus på grund av ombyggnationerna på landstingshuset. Vi inleder med prisutdelning av näringslivs och miljöpriser men går sedan ganska raskt in på behandlingen av den långdragna hanteringen av observationsplatserna i Haparanda. För oppositionen räkning har jag tagit fram ett förslag på återremiss eftersom det fortfarande saknas underlag på vilken omfattning och kostnad det innebär med upphandling av observationsplatser som landstingsledningen föreslår som kompensation för de egna platserna som de fortfarande står fast vid att de vill lägga ned.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s