Norrbottens unga har fått säga sitt

on

På dagens fullmäktigeutbildning får vi en genomgång av en stor undersökning där Norrbottens unga fått säga sitt om Norrbotten, inflytande och demokrati. Det visar sig att det generellt har varit svårt att få ungdomarna, som var i 16 år åldern, att ställa upp men att det var något enklare med tjejerna. Det intressantaste med undersökningar som denna är att se hur stor skillnad det är mellan ungdomarnas bild av Norrbotten, samhället och politiken jämfört med bilden vi som är i ”branschen” och är lite äldre har.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s