Våra fria älvar skall bli fria…

on

Jag har inte hunnit ta del av argumenten varför skulle våra fria älvar användas till energiförsörjningen (antar att det handlar om det) men jag kommer jobba stenhårt för att älvarna får rinna fria i länet. Det finns fler alternativ för att säkerställa energiförsörjningen. Vi har fler näringar i länet som direkt skulle drabbas negativt om vi igen började reglera vattendrag. Nej-det räcker som det är. Energibehovet växer stort inom snar framtid inte minst med tanke på gruvnäringar i Pajala området och det är av vikt att diskutera hur vi skall bli självförsörjande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s