Det nya biblioteket i Boden!

Idag smygöppnade det nya biblioteket i Boden! Jag var först över tröskeln! 🙂 Det var verkligen jättefint! Den 28:e oktober är det invigning. Bibliotekschefen Jan-Olov Frank kom förbi och hälsade och berättade mer om upplägget när jag satt och läste en intervju gjord med Peter Englund. Hyvens karlar båda två, törs jag nog säga 🙂 Dagen efter är det invigning av gallerian. Tyvärr är jag inte inbjuden på någon galamiddag på kvällen. Jag antar att jag måste spotta i nävarna ännu mer för att få gå på sådana events.
Den 18:e oktober är det invigning av en intessant utställning på försvarsmuseet. Den handlar om förintelsen och Sveriges handlande under 2:a världskriget. Landshövdingen ska klippa bandet. Jag känner mig hedrad av att ha blivit inbjuden dit. Dessvärre är det den lördagen samtidigt kommunalpolitisk träff i Luleå. Det ska också bli intressant såklart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s