CPMR Generalförsamling

Landstingets regionala arbete på EU nivå är kanaliserat i två intresseorganisationer, AER och CPMR. I CPMP sitter jag som representant för NLL i generalförsamlingen. CPMR är en intresseorganisation för perifera och maritima organisationer och bevakar och påverkar de EU arbete som påverkar regionerna. Idag höll jag mig framme med dagens första inlägg kring revideringen av de transeuropeiska transportkorridorerna och lyfte fram ”den bottniska korridoren” och ”the nordern axis” som är vår regions möjligt TEN-T kandidater.

Jens Sundström

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s