Storegionfrågan levande i Landstingsstyrelsen

Nu har vi tuggat regionfrågan ganska länge i landstingsstyrelsen. Vår gemensamma reservation från fp, C, m och Sjv kommer naturligtvis bli nedröstad på några minuter men…….en ganska rörig utredning från Kammarkollegiets sida med fem olika alternativ tillsammans med ganska många negativa remisssvar från kommuner och vissa regioner kommer nog räcka som stöd för att Regeringen ska kunna säga nej till ytterligare Storregioner i Sverige.Vid årsskiftet kan nog även de största regionkramarna lägga ned sina drömmar om en storregion redan efter 2010 års val. Aldrig har jag längat mer till Julen!

Jens Sundström

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s