Katching!

Ännu en motion jag har skrivit till Folkpartiets landsmöte som hålls i november har visat sig som något Folkpartiet liberalerna och Regeringen vill satsa på! Se här: http://www.kuriren.nu/nyheter/artikel.aspx?articleid=5067880

Det handlar om att göra Boden och Norrbotten till ett internationellt övningscenter för utländsk militär. Jag ser framtiden an med tillförsikt och är övertygad om att detta kommer att bli en enorm kassako för hela Norrbotten. Dessutom förstärker det Norrbottens och hela Sveriges försvar!

Lustigt att Camilla Hansen hade en insändare om det igår – jag tror ju knappast att den påverkat Alliansens beslut – kanske Camilla har ovanligt stora öron? Eller motionerade hon om detta till Centerns stämma? Det skulle vara intressant att veta faktiskt.

Låt mig också påpeka att vi i Folkpartiet i Boden haft detta som en av de 10 största och högst prioriterade frågorna i valet 2006, och givetvis långt före det.

Motionerna till landsmötet skrev jag i våras. Det blev 9 stycken. Det ska bli kul att se om det blir storslam! Den förra motionen som varit upp på tapeten och som är aktuell är en förändring av straffsatserna och avskaffande av straffrabatterna. Detta för att våra straff mer ska överensstämma med det allmänna rättsmedvetandet.

Den 15:e oktober vill jag minnas att motionerna blir offentliga och går att läsa på Folkpartiet liberalernas hemsida.

Men det är klart. Skulle någon tidning kontakta mig och vara nyfiken så kanske jag skulle dela med mig av innehållet i förtid 🙂

Jag lovar – man kan påverka mer än man tror som fritidspolitiker. Givetvis har man större möjligheter som riksdagsman, men om man har bra idéer så finns det ganska stora möjlighet att påverka både Sveriges och EU´s politik.

Hendrik Andersson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s