Ännu en bloggråtta gör entré!

Med svansen mellan benen har jag börjat inse att jag haft en vilja att blogga länge. Det känns ganska befriande att äntligen få skriva något, som förhoppningsvis någon läser. Konkurrensen är hård, så om bara någon läser igenom det man skrivit och lagt ut på nätet får man vara glad! Själv är jag också en kritisk och selektiv bloggläsare som (laboratoriemässigt?) har ganska regelbunden koll på vad som skrivs i vissa utvalda forum. För mig, som varande kommunpolitiker, med riksintresse, blir det rätt mycket att gå igenom.  Om ni någon gång ser en tidningsartikel där det står: -”…han fick helt röda ögon – antagligen läste och bloggade han ihjäl sig…” så bör ni bli oroade. Risken finns att är att det är jag!

Hendrik Andersson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s