Kommun och landstingskonferens

I helgen träffades Fp:s kommun och landstingspolitiker för ett inspirerande avstamp mot valet 2010.  Konferensen har gått med två olika program där landstingdelen har fokuserat på sjukvårdsfrågor och framtidens hälsokonsumenter. Kommunrepresentanterna har haft en mer social inriktning (och då tänker jag inte middagen utan på politikområdet). Tillsammans fick vi också lyssna på partiledare Jan Björklund och hans synpunkter på budgeten och våra utmaningar inför valet 2010.

Jens Sundström

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s