Den nya tekniken

Jag har skaffat en ny telefon. Det är en högteknologisk sak, som tillika är en dator. Jag författar detta inlägg på den och inser att jag knappt behöver min bärbara dator längre. Denna pryl kan – såsom de vildaste ”fantasier” i serien Star Trek på sin tid – berätta för mig om vädret idag och för dagar och veckor framåt. Den kan ge mig exakta avstånd, kartor, vägbeskrivningar, tidsuppskattningar och nästan all kunskap som finns på jordklotet inom några fingerrörelser. Den låter mig kommunicera med hela den kända världen och lite till. Den går dessutom att roa sig med, ringa, göra bankaffärer och säkert en hel del till som jag inte kommer på just nu. Och så finns det dom som har en pessimistisk syn på framtiden! -Ibland förstår jag mig inte på folk…

Hendrik Andersson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s